ATELIER de Nutritie Holistica (Bran, 19-21 MAI 2017)

 
Asociaţia  CESAN
CENTRUL DE EDUCAŢIE PENTRU SĂNĂTATE
 
organizează
 
ATELIER
de
Nutriţie Holistică
 
(cu Reţete Culinare Terapeutice
din Bucătăria de Hrană Vie Vegetală
de tip raw-vegan)
 
Teorie şi Practică
 
la BRAN („Casa Christalină”),
în perioada  19 – 21 mai 2017
 
 

TEORIE (Lector : Med. drd. Marian PARASCHIV – Medic ofiţer(r) ; Doctorand în Alimentaţia Naturală la „Institutul Naţional de Sănătate Publică” Bucureşti, „Catedra de Igienă şi Ecologie Medicală” ; Formator nutriţie la „Centrul Naţional Postuniversitar de Perfecţionare în Domeniul Sanitar al Ministerului Sănătăţii” ; specialist Comunicare : consultant pentru diagnostic şi terapie prin biorezonanţă magnetică, nutriţie naturală, cauze psiho-emoţionale ale bolilor – prin abordare integrativ-spirituală a Medicinei pentru Viaţă, cu peste 20 de ani de experienţă în aceste domenii).

PRACTICĂ inter-activă (Psiholog & Nutriţionist :  Andreia CLAUDIUS, cu peste 20 ani de experienţă în Hrana Vie, Terapii cu Apă şi Post Total după metoda Valeriu Popa ; creatoare a numeroase Reţete de Hrană Vie, pe baza experienţei acumulate, inclusiv prin susţinerea unei activităţi de catering cu meniuri de Alimentaţie Naturală).

 

„Manualul” de utilizare a corpului uman :

 

  1. TEORIE :

ARGUMENTE (multiple) TEORETICE pentru practica în Alimentaţia Naturală de tip HRANĂ VIE VEGETALĂ – cea fără Carne şi Produse Animale / fără Foc / fără Chimicale şi Organisme Modificate Genetic (OMG).

De ce NU recomandăm „Hrana Vie” cu lactate, ouă, cereale cu gluten, soia etc. ?

De asemenea, pe parcursul prezentărilor teoretice, vor fi abordate şi subiecte referitoare la :

– Sănătatea FICATULUI, cheia sănătăţii organismului : metode practice cu rezultate în detoxifierea ficatului şi eliminarea pietrelor de la ficat şi vezica biliară.

– Nutriţia optimă în Bolile Metabolice (Diabet etc.) şi Remedii Naturale pentru aceste dis-funcţii.

Super-remedii de întărire a Sistemului Imunitar.

Colesterolul şi homo-cisteina (noul „colesterol rău”).

– Surse ideale de vitamine, minerale și enzime.

– Surse de colagen şi importanța acestuia pentru sănătate și re-întinerire.

Super-alimente.

– Importanţa APEI (şi, în general, a lichidelor) pentru organism – cu noţiuni simple şi clarificatoare despre pH, POR (Potenţial de Oxido-Reducere), PPM, etc.

 

  1. PRACTICĂ(inter-activă):

DEMONSTRAŢII PRACTICE cu DEGUSTARE a unor Preparate Naturale din Hrana Vie Vegetală (de tip „raw-vegan”) – din produse vegetale cultivate predominant în Spaţiul Românesc – pentru Mic dejun, Prânz şi Cină :

APERITIVE : Pate-uri din Cereale cu conţinut scăzut în gluten ;

FELUL I : Ciorbe, Pâine Naturală (Azime) ;

FELUL II : Chifteluţe, Sărmăluţe, Pizza, Salate „a-boeuf” etc. ;

DESERTURI : Bomb(oan)e de ciocolată, Raffaello, Tarte/Torturi, Plăcinte etc.

 

  1. Întrebări şi răspunsuri.

Cursanţii vor primi materialul în format electronic al cursului, cu Teoria prezentată şi Reţetele experimentate, alături de alte reţete de acest tip, inclusiv de trecere la hrana vegetală fără foc (şi fără produse animale – lactate, carne, ouă, precum şi fără anumite alimente „la modă”, dar nu foarte sănătoase, precum soia, făinoase etc.).

 

PERIOADA : Vineri, 19 mai, ora 17.00 – duminică, 21 mai 2017, ora 13.00.

 

CAZARE : 3 locuri/cameră, în 3 camere cu baie proprie.

 

LOCURI : maxim 9 persoane.

 

PROGRAM ATELIER :

VINERI :

ora 17.00 : Deschiderea Atelierului + Teorie și Practică + pregătirea Cinei.

 

SÂMBĂTĂ :

ora 8.30 : Scurt program de Gimnastică de înviorare.

ora 9.00 : Micul dejun (parte practică).

ora 10.00 : Prezentare Teorie.

ora 12.30 : Pregătirea Prânzului (parte practică).

ora 13.30 : Prânzul.

Pauză de odihnă (ora 14.00 – 16.00).

ora 16.00 : Continuare Atelier – Prezentare Teorie.

ora 18.00 : Cina (parte practică).

ora 19.30 : Vizionare filme documentare tematice.

 

DUMINICĂ :

ora 8.30 : Scurt program de Gimnastică de înviorare.

ora 9.00 : Micul dejun (parte practică).

ora 10.00 : Întrebări și Răspunsuri.

ora 13.00 : Închiderea Atelierului.

 

Pentru înscrieri, rezervări şi alte detalii :

Telefon : 0723 50.20.17

sau prin  E-mail.

ATELIER de Nutritie Holistica (Bran, 10-12 MARTIE 2017)

 
Asociaţia CESAN

CENTRUL DE EDUCAŢIE PENTRU SĂNĂTATE”

organizează

 

ATELIER

de

Nutriţie Holistică

(cu Reţete Culinare Terapeutice

din Bucătăria de Hrană Vie Vegetală

de tip raw-vegan)

 

Teorie şi Practică

 

la BRAN (Casa Christalină”),

în perioada 10 – 12 MARTIE 2017

 

TEORIE (Lector : Med. drd. Marian PARASCHIV – Medic ofiţer(r) ; Doctorand în Alimentaţia Naturală la „Institutul Naţional de Sănătate Publică” Bucureşti, „Catedra de Igienă şi Ecologie Medicală” ; Formator nutriţie la „Centrul Naţional Postuniversitar de Perfecţionare în Domeniul Sanitar al Ministerului Sănătăţii” ; specialist Comunicare : consultant pentru diagnostic şi terapie prin biorezonanţă magnetică, nutriţie naturală, cauze psiho-emoţionale ale bolilor – prin abordare integrativ-spirituală a Medicinei pentru Viaţă, cu peste 20 de ani de experienţă în aceste domenii).

 

PRACTICĂ inter-activă (Psiholog & Nutriţionist :  Andreia CLAUDIUS, cu peste 20 ani de experienţă în Hrana Vie, Terapii cu Apă şi Post Total după metoda Valeriu Popa ; creatoare a numeroase Reţete de Hrană Vie, pe baza experienţei acumulate, inclusiv prin susţinerea unei activităţi de catering cu meniuri de Alimentaţie Naturală).

 

Manualul” de utilizare a corpului uman :

 

1. TEORIE :

ARGUMENTE (multiple) TEORETICE pentru practica în Alimentaţia Naturală de tip HRANĂ VIE VEGETALĂ – cea fără Carne şi Produse Animale / fără Foc / fără Chimicale şi Organisme Modificate Genetic (OMG).

De ce nu recomandăm „Hrana Vie” cu lactate, cereale cu gluten, soia etc. ?

De asemenea, pe parcursul prezentărilor teoretice, vor fi abordate şi subiecte referitoare la :

– Sănătatea FICATULUI, cheia sănătăţii organismului : metode practice cu rezultate în detoxifierea ficatului şi eliminarea pietrelor de la ficat şi vezica biliară.

– Nutriţia optimă în Bolile Metabolice (Diabet etc.) şi Remedii Naturale pentru aceste dis-funcţii.

Super-remedii de întărire a Sistemului Imunitar.

Colesterolul şi homo-cisteina (noul „colesterol rău”).

– Surse ideale de vitamine, minerale și enzime.

– Surse de colagen şi importanța acestuia pentru sănătate și re-întinerire.

Super-alimente.

– Importanţa APEI (şi, în general, al lichidelor) pentru organism – cu noţiuni simple şi clarificatoare despre pH, POR (Potenţial de Oxido-Reducere), PPM,  postul cu apă distilată, etc.

 

2. PRACTICĂ (inter-activă) :

DEMONSTRAŢII PRACTICE cu DEGUSTARE a unor Preparate Naturale din Hrana Vie Vegetală (de tip „raw-vegan”) – din produse vegetale cultivate predominant în Spaţiul Românesc – pentru Mic dejun, Prânz şi Cină :

 

APERITIVE : Pate-uri din Cereale cu conţinut scăzut în gluten ;

FELUL I : Ciorbe, Pâine Naturală (Azime) ;

FELUL II : Chifteluţe, Sărmăluţe, Pizza, Salate „a-boeuf” etc. ;

DESERTURI : Bomboane de ciocolată, Raffaello, Tarte/Torturi, Plăcinte etc.

 

3. Întrebări şi răspunsuri.

Cursanţii vor primi materialul in format electronic al cursului, cu teoria prezentată şi reţetele experimentate, alături de alte reţete de acest tip, inclusiv de trecere la hrana vegetală fără foc (şi fără produse animale – lactate, carne, ouă, precum şi fără anumite alimente „la modă”, dar nu foarte sănătoase, precum soia, făinoase etc.).

 

PERIOADA : Vineri, 10 MARTIE ora 17.00 – duminică, 05 MARTIE 2017, ora 13.00.

CAZARE : camere (3)  cu pat dublu , un pat suplimentar şi  baie proprie.

LOCURI : maxim 9 persoane.

 

PROGRAM ATELIER :

VINERI :

ora 17.00 : Deschiderea Atelierului + Teorie și Practică + pregătirea Cinei.

 

SÂMBĂTĂ :

ora 8.30 : Scurt program de Gimnastică de înviorare.

ora 9.00 : Micul dejun (parte practică).

ora 10.00 : Prezentare Teorie.

ora 12.30 : Pregătirea Prânzului (parte practică).

ora 13.30 : Prânzul.

Pauză de odihnă (ora 14.00 – 16.00).

ora 16.00 : Continuare Atelier – Prezentare Teorie.

ora 18.00 : Cina (parte practică).

ora 19.30 : Vizionare filme documentare tematice.

 

DUMINICĂ :

ora 8.30 : Scurt program de Gimnastică de înviorare.

ora 9.00 : Micul dejun (parte practică).

ora 10.00 : Întrebări și Răspunsuri.

ora 13.00 : Închiderea Atelierului.

 

Investiție: 500 lei-pers.

Copiii – gratuit

Pentru înscrieri, rezervări şi alte detalii :

Telefon : 0723.50.20.17.
E-mail : cesan.christalin@gmail.com

 

 

PRIMUL ATELIER TEORETIC şi PRACTIC pentru construcţia DISPOZITIVELOR CUANTICE –de tip MGQE– (BRAN, 9-10 decembrie 2016)

 

PRIMUL ATELIER

TEORETIC şi PRACTIC

pentru construcţia

DISPOZITIVELOR CUANTICE

(de tip MGQE)

 

– BRAN,  9-10 decembrie 2016 –

 

 

Grupul de Studii Bucureşti – Atelier Teoretic şi Practic :
Bran, 9-10 dec. 2016.
 
Atelier Teoretic : 2 ore.
Atelier Practic : 10 ore.
 
MATERIALE NECESARE pentru fiecare persoană :
– sârmă de 1 mm. sau de 1,5 mm. (cablu conductor) – 20 m.,
– patent „CROCODIL”,
– pistol silicon + 10 baghete silicon (11 cm. grosime),
– 1 rolă hârtie de copt,
– 1 rolă folie de aluminiu,
– 1 tavă din plastic de bucătărie, dimensiune minimă 30 x 30 cm.,
– prelungitor 3 m. sau 5 m.,
– ulei esenţial, la alegere (minim 5 ml.),
– pietre semi-preţioase (dimensiuni max. 1 cm.).
La alegere, în funcţie de posibilităţi :
– conuri de pin, melci, scoici, cocean de porumb : 6-8 buc., de dimensiuni egale.
 
IMPORTANT ! : Dacă participanţii la Atelier nu au posibilitatea să achiziţioneze toate materialele necesare, Grupul de Studii Bucureşti poate pune la dispoziţie sârmă de cupru de 1 mm., conuri organice, pietre semi-preţioase, pistol de silicon + baghete, hârtie de copt, hârtie de aluminiu, ulei esenţial.
 
Vă rugăm să anunţaţi  coordonatorii evenimentului, înaintea datei de 5 dec. 2016, dacă doriţi ca această opţiune să fie activată.
 
Fiecare persoană care participă la eveniment va putea pleca acasă cu un dispozitiv inteligent Quantic.
 
 

 

 

 
În funcţie de profilul energo-psiho-informaţional-spiritual, fiecare persoană care activează un dispozitiv inteligent Quantic, poate regăsi următoarele BENEFICII :
Meditaţie profundă, fără efort sau pregătire.
 
– Sănătate crescută, datorată nivelului înalt de Ki (energie vitală) care pătrunde în corp.
 
– Niveluri crescute de energie pentru activităţile zilnice.
Scăderea fricii şi anxietăţii.
– Mai multă Sincronicitate, Flux (curgerea energiilor) şi Echilibru.
Tămăduitor – accesează „miracole”.
 
– Construirea Forţei şi încrederii, pentru a urma dorinţele inimii.
Călătorie prin Porţi Astrale către alte locuri şi Dimensiuni.
Vedere la distanţă în siguranţă.
 
– Atragerea procesului de re-generare a corpului fizic.
 
Reducerea energiei electrice.
– Ozonarea spaţiilor.
– Echilibrarea regnurilor.
Claritatea minţii. Luminarea Spiritului.
 
 
Vă mulţumim şi vă aşteptăm la BRAN !
 

 
Baza acestui Eveniment, aşa cum v-am „obişnuit” de mai mult timp, este DONAŢIA – în primul rând, pentru asigurarea Transportului de la Bucureşti al celor ce vor susţine acest Atelier-Eveniment, apoi, separat, pentru Timpul şi Energia investită de aceştia în împărtăşirea nu doar a informaţiilor teoretice şi a anumitor detalii practice, ci a întregii Informaţii Practice ce va conduce la construcţia completă a unor asemenea „bijuterii tehnologice” !
 

Cât despre Cazare şi Mâncare, aici vom avea preţuri precise, fiind vorba de „consumabile” pe care nu le putem evita şi ale căror DETALII le puteţi afla Telefonic (la acelaşi număr de telefon pe care deja, poate îl ştiţi, de la evenimentele anterioare organizate : 0723.50.20.17), însă numai după exprimarea fermă a intenţiei de Participare şi detalierea solicitărilor, prin email.

 

 

Link articol blog  „Noul Univers Christalin :

http://noul-univers-christalin.blogspot.com/2016/12/maryan-primul-atelier-teoretic-si.html

 

EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE prin Echilibrare Psiho-Emoţională şi Nutriţie Holistică (20 noiembrie 2016)

 

Asociaţia „CESAN”

(„Centrul de Educaţie pentru Sănătate”)

 

continuă seria de CONFERINŢE sub genericul

 

EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE

prin

Echilibrare Psiho-Emoţională

şi Nutriţie Holistică

 

Sănătatea Holistică

şi

TEHNOLOGIILE PLASMATICE

Magnetic-Gravitaţional-Quantic-Eterice

 

 
în BRAŞOV, Centrul „NOVUM”
(duminică, 20 noiembrie 2016, orele 17.00–19.00)
 
 
Re-amintiţi-vă :
sunteţi propriul vostru MEDIC şi ÎNVĂŢĂTOR !
 
 

 

CINE susţine această Conferinţă ?

 
 
Marian PARASCHIV : Medic ofiţer(r) ; specialist Biorezonanţă Magnetică şi Nutriţie Naturală ; Formator Nutriţie la „Centrul Naţional Postuniversitar de Perfecţionare în Domeniul Sanitar al Ministerului Sănătăţii” ; Doctorand în Alimentaţia Naturală la „Catedra de Igienă şi Ecologie Medicală” din cadrul „Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila” Bucureşti, de pe lângă „Institutul Naţional de Sănătate Publică”, Bucureşti.
 
Andreia CLAUDIUS : Psiholog şi Nutriţionist, cu peste 23 de ani de experienţă în practica Alimentaţiei Naturale, alături de marele terapeut Valeriu POPA, precum şi prin cursurile şi evenimentele organizate în cadrul Asociaţiei de metafizică “ELTA-Universitate” şi, din anul 2001, în cadrul Asociaţiei „CESAN” ; cu Reţete de Alimentaţie Naturală, create pe baza experienţei acumulate, inclusiv prin susţinerea unei activităţi de catering cu meniuri de Alimentaţie Naturală.
 
Constantin BARBU : cercetător şi practician în Tehnologiile Plasmatice Magnetic-Gravitaţional-Quantic-Eterice ; fondatorul Grupului de Studii Bucureşti (MGQE).
 

 

 

În CE constă această Conferinţă ?

 
 
1. Tehnologiile plasmatice (eterice) şi Nivelul de CONŞTIINŢĂ planetar şi personal (Medic drd. Marian PARASCHIV).
 
2. Prezentare de preparate de Alimentaţie Naturală, de tip vegan – raw-vegan (Psiholog Nutriționist Andreia CLAUDIUS).
 
3. Prezentare generală, în cadrul unui Atelier Teoretic şi Practic, a unor tipuri de dispozitive bazate pe Tehnologia plasmatică Magnetic-Gravitaţional-Quantic-Eterică (Constantin BARBU).
 
 
Ca şi la evenimentele anterioare, veţi putea descoperi gustul PREPARATELOR NATURALE ale Bucătăriei fără Foc, fără produse animale şi fără alte chimicale, prezente în Oferta de Catering a Asociaţiei „CESAN”, bazată în special pe gustoasele şi, totuşi, terapeuticele Deserturi naturale, alături de alte „bunătăţuri” de tip „Raw Vegan” (ex.: Salate de tip a-boeuf, Sărmăluţe, Chifteluţe, Pâine-Azime, Pizza etc.), create cu drag şi pasiune, pe baza unei experienţe de preparare în Alimentaţia Naturală de peste 23 de ani
 
…La care puteţi „asorta” şi „alimentele informaţionale” prin cele câteva CĂRŢI aflate în oferta Editurii Asociaţiei noastre („CESAN – CHRISTALIN”) !
 
 
 

Unde şi când va fi evenimentul ?

 
 
BRAŞOV, duminică, 20 noiembrie 2016, orele 17.00 – 19.00.
 
– Locaţia exactă :  Sala de Conferinţe a Centrului „NOVUM” (Str. Alexandru Ioan Cuza nr. 48 – lângă Spitalul „Mârzescu”).
 

 

 
 

Cum pot să particip ?

 
 
Pentru rezervări şi alte detalii : tel.  0723.50.20.17
 
email-contact
 
INTRAREA  LIBERĂ.

(Celor care SIMT, le mulţumim anticipat pentru DONAŢIA de susţinere.)

Salonul CHRISTALIN : 11 – 13 noiembrie 2016

 

Salonul CHRISTALIN” :

11 – 13 noiembrie 2016

în Piaţa Mică din Sibiu

 

04

În perioada 11 – 13 noiembrie 2016, Asociaţia CESAN(„Centrul de Educaţie pentru SANatate”) prin Editura CHRISTALIN organizează în Piața Mică din Sibiu evenimentul

 

Salonul Christalin

– Expoziţie cu Vânzare –

de

produse alimentare tradiţionale,

carte, muzică, artizanat, cristale

şi alte produse ale terapiei naturale

 

Evenimentul se desfăşoară sub motto-ul :
„A sosit Vremea TRANSFORMĂRILOR PLANETARE : SUFLET luminos în CORP sănătos”.

Prin acest tip de manifestare, Asociaţia „CESAN” continuă dezvoltarea unui concept, inedit pentru România la momentul respectiv – un ”Salon Christalin”, continuator al Festivalurilor de Terapii Naturale şi Spiritualitate, desfăşurate în aer liber, la corturi, în piaţa centrală a unor mari oraşe turistice (Braşov, Sibiu, Iaşi, Galaţi etc.).

Şi atunci, ca şi acum, accentul este mutat de la aspectele exclusiv comerciale şi de vânzare a unor produse şi servicii (însă, fără a le neglija) către Spiritul de celebrare a Vieţii şi a Bucuriei de A FI, acest ambient fiind asigurat prin aceeaşi minunată muzică de relaxare a bine-cunoscutului melo-terapeut Gheorghe IOVU.

09

De aceea, un alt motto al nostru se bazează pe această afirmaţie :

CALITATE, nu (doar) Cantitate”.

 

PROGRAMUL Evenimentului :

Vineri, 11 nov. – Duminică, 13 nov., între orele 09.00 – 22.00.

 

Pe parcursul celor 3 zile ale acestui eveniment, puteţi descoperi anumite produse şi servicii din variate domenii ale cunoaşterii, pentru întreţinerea sănătăţii întregii Fiinţe umane (fizic, psihic, sufletesc), în cadrul expoziţiilor cu vânzare ce pot cuprinde, printre altele :

Dulciuri de casă tip (raw)vegan, fără zahăr – Alimente tradiţionale naturale – Produse tradiţionale montane – Suplimente alimentare – Miere şi alte produse apicole – Apă energizată alcalină – Sucuri naturale terapeutice – Cafea terapeutică – Produse Ayurveda – Plante medicinale pentru Ceaiuri – Argilă – Tincturi – Uleiuri esenţiale pentru Aromaterapie – Produse cosmetice naturale – Cristale – Pietre semipreţioase – Bijuterii – Aparate de evaluare a stării de sănătate (de BioRezonanţă Magnetică, de fotografiere a aurei etc.) – Cărţi de dezvoltare personală – CD-uri şi DVD-uri cu muzică terapeutică – Proiecte de locuinţe şi alte construcţii economice şi ecologice – Aparate şi ustensile încărcate cu energie regenerabilă – Proiecte pentru energia regenerabilă (inepuizabilă).

02-iasi

EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE prin Echilibrare Psiho-Emoţională şi Nutriţie Holistică (12 iunie 2016)

 

Asociaţia “CESAN”

(“Centrul de Educaţie pentru Sănătate”)

continuă seria de CONFERINŢE sub genericul

EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE

prin

Echilibrare Psiho-Emoţională

şi Nutriţie Holistică

Starea de Sănătate

şi

NOILE TEHNOLOGII PLASMATICE

în BRAŞOV, Liceul Maghiar Aprily LAJOS

(duminică, 12 iunie 2016, orele 17.00–19.00)

 

„Re-amintiţi-vă : sunteţi propriul vostru MEDIC !”

 

 

CINE susţine această Conferinţă ?

 

Marian PARASCHIV : Medic ofiţer(r) ; specialist Biorezonanţă Magnetică şi Nutriţie
Naturală ; Formator Nutriţie la “Centrul Naţional Postuniversitar de Perfecţionare în Domeniul Sanitar al Ministerului Sănătăţii” ; Doctorand în Alimentaţia Naturală la „Catedra de Igienă şi Ecologie Medicală” din cadrul „Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila” Bucureşti, de pe lângă „Institutul Naţional de Sănătate Publică”, Bucureşti.

Andreia CLAUDIUS : Psiholog şi Nutriţionist, cu peste 23 de ani de experienţă în practica Alimentaţiei Naturale, alături de marele terapeut Valeriu POPA, precum şi prin cursurile şi evenimentele organizate în cadrul Asociaţiei de metafizică “ELTA-Universitate” şi din anul 2001, în cadrul Asociaţiei “CESAN” ; cu Reţete de Alimentaţie Naturală, create pe baza experienţei acumulate, inclusiv prin susţinerea unei activităţi de catering cu meniuri de Alimentaţie Naturală.

Silviu DĂNUŢ : cercetător şi practicant în Tehnologiile Plasmatice Keshe şi în alte tehnologii şi ştiinţe neconvenţionale.

 

 

În CE constă această Conferinţă ?

 

1. Colesterolul şi nutriţia optimă (Psiholog Nutriționist Andreia CLAUDIUS).

2. Tehnologia KESHE şi Nivelul de CONŞTIINŢĂ (Medic drd. Marian PARASCHIV).

3. Evoluţia Tehnologiei Plasmatice KESHE la nivel global (Silviu DĂNUŢ).

 

Ca şi la evenimentele anterioare, veţi putea descoperi gustul PREPARATELOR NATURALE ale Bucătăriei fără Foc, fără produse animale şi fără alte chimicale, prezente în Oferta de Catering a Asociaţiei „CESAN”, bazată în special pe gustoasele şi, totuşi, terapeuticele Deserturi naturale, alături de alte „bunătăţuri” de tip „Raw Vegan” (ex.: Salate de tip a-boeuf, Sărmăluţe, Chifteluţe, Pâine-Azime, Pizza etc.), create cu drag şi pasiune, pe baza unei experienţe de preparare în Alimentaţia Naturală de peste 23 de ani

 

 

…La care puteţi „asorta” şi „alimentele informaţionale” prin cele câteva CĂRŢI aflate în oferta Editurii Asociaţiei noastre („CESAN – CHRISTALIN”) !

 

 

Unde şi când va fi evenimentul ?

 

BRAŞOV, duminică, 12 iunie 2016, orele 17.00 – 19.00.

– Locaţia exactă : Sala de Festivităţi a Liceului Aprily Lajos (zona Livada Poştei“).

 

Cum pot să particip ?

 

Pentru rezervări şi alte detalii : tel. 0723.50.20.17

email-contact

 

 

INTRAREA LIBERĂ !

(Celor care SIMT, le mulţumim anticipat pentru DONAŢIA de susţinere !)